XI kamp – Edukacija edukatora u dijabetesu!

August 5, 2022

XI KAMP – HOTEL PRINCESS BAR 25-28.08.2022.

Poziv za zdravstvene radnike kao i sve , koji žele da budu dio našeg tima koji prikuplja znanje i unapredjuje dijabetes!

 

Drugačiji!
Kamp je namijenjen zdravstvenim radnicima, kreće druga dekada kampova: tim čine medicinska sestra, izabrani dr ili specijalista porodične medicine, endokrinolog i farmaceut, ove godine oni u kampu..

Edukujemo se da bi druge Edukovali!

Iskustvo pokazuje, znanje ima svrhu i moć ako se dijeli i unapredjuje..

Krenućemo prve večeri otvaranja – od činjenice da Dijabetes nije prepreka za trudnoću, nisu to ni policistični jajnici ni insulinska rezistencija, gestacijski dijabetesa, uporni, edukovani mogu sve!

Veče otvaranja 25.08.2022. Hotel Princess Bar

Prvog dana: 25.08.2022. sve o tipu 1, tipu 2 dijabetesa, o svim postulatima dijabetesa a njih je 5: edukacija, ishrana, samokontrola, fizička aktivnost i terapija.

Drugog dana 26.08.2022. : Insulinske pumpe, brojanje UH, pomagala – senzori, samokontrole, trudnoća i pumpe …

Trećeg dana – 27.08.2022. Dijabetično stopalo – prevencija, uzroci, tretman – praktični pristup
Edukacija !

Četvrtog dana – 28.08.2022. Zatvaranje kampa.

Pravljenje timova u svim gradovima, timski rad može sve..
Bar je na moru, u Crnoj Gori i širok je kao more , rado prima goste. Gosti kampa ce biti timovi iz gradova CG, kao i prof.dr, meficinske sestre iz okruženja koji će pomoći i podržati kamp.
Pacijenti, roditelji, ostalo medicinski i nemedicinski kadar može prisustvovati predavanjima koje su otvorenog tipa i učestvovati aktivno u svemu što doprinosi aktivnoj borbi za prevenciju komplikacija i očuvanju i unapredjenju zdravlja kod osoba sa dijabetesom!
Dobrodošli!

Podijeli na društvenim mrežama

Najnovije objave

Najnovije objave